U bent hier

Programma's

Heeft u ook het gevoel dat heel wat van uw werknemers hun potentieel niet optimaal benutten?  Heeft u wel eens het gevoel niet genoeg toegang te krijgen tot sterk begaafde werknemers?

Ontdek hoe u uw sterk begaafde werknemers beter en efficiënter kan aansturen.

Op regelmatige tijdstippen organiseert Exentra vzw specifieke workshops, gericht op het beter aansturen van bovengemiddeld begaafde medewerkers. Onze workshops zijn zo ontworpen dat ze de deelnemers op enkele uren tijd een aantal fundamentele basisinzichten brengen over hun sterke werknemers en hun functioneren. Deze impact is te danken aan de techniek waarrond de workshops zijn opgebouwd:

  1. Aan de hand van voorbeelden analyseer je - via de zogenaamde in/out techniek- de impact van je eigen aanpak op het gedrag van je werknemers.
  2. Tijdens de workshops leer je het gedrag van je werknemers herkennen en leer je situaties te zien door 'de bril' van de meerbegaafde werknemer.

 

Meer weten?

Via deze link vind je alle info over onze verdiepingsprogramma's, en kan je je inschrijven voor meer informatie.

Pieter en Loes, een leidinggevende en HR manager van Janssen Pharmaceutica, vertellen hier hoe zij het workshopprogramma van Exentra hebben ervaren: